Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u onze algemene voorwaarden

 

Gepubliceerde informatie
De website Jeux-Concours Online is niet verantwoordelijk voor de wedstrijden van Jeux-Concours Online en voor de aanbiedingen die op de website vermeld worden. Die acties zijn de verantwoordelijkheid van de respectievelijke organisatoren. Alle informatie en antwoorden zijn louter suggesties waarvoor Jeux-Concours Online niet aansprakelijk kan worden gesteld.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gebreken, vertragingen en inkortingen van de acties die georganiseerd worden door de ondernemingen die wedstrijden en aanbiedingen inrichten.

Sommigen van onze gebruikers bezorgen ons informatie: het is belangrijk dat die echt is en het resultaat is van uw eigen opzoekingen. Indien dat niet het geval is, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden, enkel de auteur. Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van de informatie op Jeux-Concours Online is verboden, zelfs wanneer dat gratis gebeurt.

 

Uw account
Een account die een onbestaand (of vals) e-mailadres bevat, of een account die al meer dan een jaar niet actief is, kan verwijderd worden. Gelieve ons in te lichten over elke verandering van adres of zelf uw gegevens te wijzigen in uw Profiel. Van leden die hun gegevens om in te loggen doorgeven aan iemand anders zal het abonnement worden stopgezet en verwijderd en er kunnen eventuele gerechtelijke stappen tegen hen genomen worden. Het verwijderen of een aanvraag tot verwijdering van een Premium-account geeft geen recht op terugbetaling van de resterende dagen in het abonnement.

 

De moderatoren
Het staat de moderatoren van Jeux-Concours Online vrij om een Jeux-Concours Online of een aanbieding te aanvaarden of te verspreiden, om een artikel, een antwoord of commentaar te wijzigen of te verwijderen. Over hun keuzes is geen discussie mogelijk. De moderatoren kunnen beslissen om een lid uit te sluiten wegens wangedrag of gedrag dat ingaat tegen de regels van goed fatsoen.

 

Behandeling van uw gegevens
De gegevens die u meedeelt zijn nodig om uw account aan te maken en te laten functioneren op Jeux-Concours Online. Wij geven of verkopen uw gegevens niet door aan andere bedrijven. Uw heeft recht op inzage, wijziging, rechtzetting en verwijdering van gegevens die op u betrekking hebben (wet ‘informatica en vrijheden’ van 6 januari 1978). Om dat recht te laten gelden volstaat het om contact met ons op te nemen.

 

Vermelde merken
De merken die vermeld worden op Jeux-Concours Online zijn eigendom van hun eigenaars, maar we moeten ze vermelden wanneer ze te maken hebben met een wedstrijd of een aanbieding.